tirsdag 8. mai 2012

Retrogenser

Lillebror trenger en ny ullgenser til neste vinter og da jeg kom over et gammelt mønster fra Sandnes Uldvarefabrik ville jeg prøve det. Størrelsene i mønsteret virker å være veldig små så jeg strikket størrelse 3-4 år til lillebror som blir to år til høsten. Ble veldig fornøyd med den. Den er litt stor nå men tror den blir perfekt neste vinter.

Strikkefakta
Oppskrift: Gammelt mønster fra Sandnes Uldvarefabrik
Garn: Karisma Superwash fra Drops
Pinner: 3 og 3,5 mm
Endringer: Brukte 0,5 mm tykkere pinner enn i oppskriften.

9 kommentarer:

 1. Kjempe fin genser! :) Artig med gamle mønstre, vi må ta oss et dyp dykk en dag i mine gamle mønstre igjen. :) Gleder meg til neste strikkekveld.

  SvarSlett
 2. Hei

  Så fin genser :) Har leita ei stund etter et fint mlnster til en genser til gutten min, denne likte jeg.

  Kom inn her tilfeldig, via Ravelry. Morsomt at du er fra Tromsø, det er jeg óg :)

  SvarSlett
 3. Hei, og takk for hilsen i bloggen min :) Denne genseren her var kjempefin! Fargene på garnet du har nøstet opp i forrige innlegg var nydelige! Gleder meg til å komme innom en her gang i blant :)

  SvarSlett
 4. Veldig fin! Likte veldig godt fargesammensetningen.

  SvarSlett
 5. Takk for fine kommentarer! Hadde egentlig tenkt å bruke Falk til genseren, siden jeg syns det holder seg bedre, men der fant jeg ikke det rette fargeutvalget. Veldig fornøyd med denne:)

  SvarSlett
 6. Denne genseren ble bare utrolig kul ^^ veldig retro og flott.
  Takk for kommentar på jakken jeg strikket, og velkommen som følger av bloggen ;)

  SvarSlett
 7. helskjønn genser, syns fargene var helt perfekte sammen!
  Fikk lyst til å strikke en sånn en... :O)

  SvarSlett
 8. Jeg har visst funnet min favoritt-strikkeblogg! :) Du lager veldig mye fint, med helt passe mye/lite stæsj og pynt for meg og utrolig gode farger. Jeg falt helt pladask for retrogenseren, og lurer på om det gamle, opprinnelige mønsteret har et navn? For da går det jo an å prøve å spore det opp via min mor/tantes mønsterlager evt. Sandnes selv..?

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for den koselige kommentaren! Jeg har litt bloggtørke for tiden men nå fikk jeg jammen lyst til å blogge litt :) Denne genseren har vært en stor favoritt hos oss. Mønsteret heter bare 1449 S Jumper. Jeg har scannet det for å kunne lagre det digitalt så hvis du sender meg din epostadresse (til gurostrikker(krøllalfa)gmail(dot)com) så kan jeg sende mønsteret til deg :)

   Slett