torsdag 15. august 2013

Inspirasjon i posten

Alle har vel fått med seg at den danske strikkedesigneren Lene Holme Samsøe skulle gi ut to nye hefter i høst, etter megasuksessen med Babystrik på pinde 3. Jeg forhørte meg om heftene hos to lokale strikkebutikker men der visste man ikke når, eller om, de kom inn. Er man utålmodig og nysgjerrig som meg, må man altså finne alternative løsninger. Denne gangen ble det den danske nettbutikken rasmilla.dk. Jeg bestilte heftene til meg selv og en venninne derfra og fryktet det skulle bli en kostbar affære. I og med at den danske momsen trekkes fra og man ikke trenger betale norsk moms på bøker, ble det slett ikke dyrt. Forsendelsen var rask og servicen god, så tommelen opp for Rasmilla. Man bør jo selvfølgelig ikke reklamere for handel i utenlandske nettbutikker fremfor lokale butikker, men det kan jo være en idè for andre utålmodige og nysgjerrige sjeler?




Nå skal jeg sette meg ned med en god kopp te og bla i de fine heftene.

Tror forresten ikke det skal mangle på strikkemotivasjon fremover. Har nemlig forhåndsbestilt en haug med strikkebøker som skal komme ut i løpet av høsten. Strikketid, derimot, blir det nok ikke mer av;-)

20 kommentarer:

 1. Fnis! Har bestilt for fem minutter siden, orket ikke vente på den lokale strikkebutikken som ikke har tatt inn forrige hefte engang!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hihi, godt vi er flere utålmodige;-)

   Slett
 2. Har du fått de allerede! :O Takk for tips skal rett inn å bestille :D

  SvarSlett
 3. Hurra hurra! Ingen impulskontroll på nettshopping og superrask levering, perfekt kombinasjon :)

  SvarSlett
 4. TAKK for tipset! Jeg var ikke klar over dette, og kastet meg selvfølgelig over nettbutikken med det samme! :D ;D gleder meg veeeeldig til å få samme følelse som du da du hentet det i posten! oink oink!

  SvarSlett
 5. Se der du! Takk for tips! Disse må bestilles!☺

  SvarSlett
 6. mmmm... lyst på, jeg også! Redd linken blir brukt snart ;-) Skjønn jakke du har strikket også!
  Finfin helg!

  SvarSlett
 7. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 8. Tror jeg også må bestille meg disse bøkene :)

  SvarSlett
 9. Ka det kosta å bestille te Norge? -Tonje

  SvarSlett
  Svar
  1. Betalte ca. 540 NOK for 4 hefter, inkludert frakt:-)

   Slett
 10. Takk Guro, nu har æ bestilt. Kosta 262 kr, inkludert moms og porto. Gler mæ!

  SvarSlett
 11. Så spennende! Nå skal du se at Rasmilla får det travelt med utsendingene sine framover. ;-)

  SvarSlett
 12. Hurra! Gleder meg til å bla i disse:)

  SvarSlett
 13. Jeg klarte å nøye meg med det ene, men du, jeg skulle gjerne sett i det babyheftet! Kanskje en litt myk start på jobb på mandag, hvor du har med strikkemønster? Ü

  SvarSlett
  Svar
  1. Jepp, tar det med:-) Blir kos! Likte Børnestrik-heftet best men noen søte ting i babyheftet også.

   Slett
 14. Går egentlig og venter på at disse skal komme i butikk her, men det spørs nok om de ikke må klikkes hjem allerede i kveld...
  :-)

  SvarSlett
 15. Skønne nye bøger som bestemt også skal være med i min samling :-)

  SvarSlett
 16. Takk for kommentar :) Ja riller er veldig fint :) Så godt å høre at det holder seg fint og at det blir mykere i bruk! :) Det lokter en del av garnet ja.. Så skjønner godt du reagerte på lukte når du var gravid!Men syns det gikk greit å strikke med tross alt lokten :)

  Så fine hefter!!Takk for tips!Tror jeg skal klare å holde meg til de klarer å komme i butikk for her er strikkelisten veldig veldig lang og jeg tror de heftene ville ha fristet meg til å starte ENDA et prosjekt ;) Gleder meg til å se hvis du strikker noe i heftene :)

  Klem

  SvarSlett
 17. Å så heldig du er som allerede har fått dem! Hadde eeegentlig tenkt at jeg bare skulle strkke børnestrikkboka, men kjenner at den andre også frister... Gleder meg til å se hva du velger å strikke først. God helg!

  SvarSlett