lørdag 22. desember 2012

God jul!


Bittelillejulaften! Vi har brukt dagen på å vaske og pynte så nå skal det bli godt å sette seg i sofaen med et glass vin og panikkstrikke på den siste julegaven.Nå planlegger jeg romjulsstrikketøyet. Hva slags planer har dere andre?

Jeg har først og fremst lyst til å få ferdig den lune genseren som jeg begynte på i høst. I tillegg trenger lillebror her akutt en litt tykkere ullgenser så etter å ha sett så mange fine varianter rundt omkring, tenker jeg på enkel bestefargenser fra Pickles. Kanskje jeg også får begynt på litt babystrikk til det kommende tantebarnet, som jeg hadde store planer om å strikke en hel garderobe til? Også må vi jo ikke glemme at jeg har sagt ja til å strikke dukkeklær til lillebrors avdeling i barnehagen. Jeg blir nok ikke fri for prosjekter i romjula heller, ser det ut til.

Ønsker alle som er innom en kjempefin jul!

4 kommentarer:

 1. God Jul Guro! :) Kjempe artig å følge bloggen din! :) klem fra meg!

  SvarSlett
 2. God jul! Masse fint på pinnene her!

  SvarSlett
 3. Høres ut som du får det travelt ja:) Koselig travelt, da. Vi skal være borte så lenge i jul/nyttår at jeg har litt panikk ift hva jeg skal pakke av garn og pinner... Hilsen til deg på bloggen min i morra ;)

  SvarSlett
 4. God jul kjære deg!
  Stor klem, Guro

  SvarSlett