søndag 2. desember 2012

Desember alt

Ja, da var det rukket å bli desember alt! Den stakkars bloggen har blitt neglisjert i det siste. Det skyldes at det strikkerelaterte som skjer for tida er julegaver. Er nå ferdig med tre av sju planlagte hjemmestrikka gaver og tror faktisk jeg er ganske godt i rute (de andre gavene - kjøpegavene - står det verre til med).

Planlegger også å strikke vester til guttene til jul. Skal begynne med denne fine vesten til minsten. Vi får se om jeg blir ferdig;-)

I årets adventskalender til guttene har jeg planlagt at i helgene skal de få en fin gave som de kan lage noe selv med (hobbymammaen må jo prøve å påvirke avkommet i riktig retning!). Dagens kalendergave var lerreter og akrylmaling fra Panduro så på morgenen fikk de utfolde seg med farger og pensler. Vi endte opp med mange fine kunstverk - noen av dem havner nok som pakker under et tre:-)Ønsker alle som titter innom en fin adventstid!

5 kommentarer:

 1. Ååå, koselig kalendergave!
  Kanskje du kan blogge dagens farge i DIN adventskalender av og til Ü
  Tida suser avgårde føler jeg. Det skal bare et par sykdomsutbrudd til, også er det plutselig julaften. Best å smi mens jernet er varmt, og ingen er syke! Har vært flink i år, men så skulle det bare mangle når jeg ikke jobber.... Er nesten ferdig med kjøp-julegaver. Det er de hjemmelagde (som jeg lovet meg selv at jeg ikke skulle gjøre, men som jeg allikevel har planlagt...) som jeg strever med å få klar. Frem med symaskinen, nå! Ü Det minner meg på at jeg mangler strikk. Da må jeg visst en tur til på stoffbutikken (så trist!). Ha ei god uke Ü

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, god ide, kanskje jeg må blogge min adventskalender også:D

   Blir spennende å se alle de strikkede/sydde/hjemmelagde gavene i romjula da:)

   Slett
 2. Det var en julekalender etter min smak! Mye koseligere å lage noe sammen fremfor alt smådillet i gavekalenderen. Imponert over strikkeplanene, i år hadde jeg tre hjemmestrikkede gaver som mål, og de er heldigvis ferdige- men det var ikke store greiene. God adventstid til deg og!

  SvarSlett
 3. Så mye flott her hos deg!
  - jeg kommer snart tilbake, ingen tvil om det :)

  DU bør ta en titt hos meg i dag...

  klem

  SvarSlett
 4. Hei Guro!

  Tusen takk for en kjempekoselig kommentar inne hos meg! Strikkejakken du spurte om er i både mønste rog garn fra Sandnes garn,garnet er Lanett. Den er hentet fra et av babyheftene (husker ikke nr desverre), og er i str 2 år ;)Vet den er avbildet i hvitt i heftet.

  Håper dette var til hjelp! God førjulstid til deg!

  SvarSlett