lørdag 6. juli 2013

Sommermodus

Det er stille og ferietid i strikkebloggverdenen for tida. Men tror ikke det betyr at det ikke strikkes - i hvert fall ikke for min del. Jeg strikker nok like mye som før- om enn med litt mer begrenset strikketid. Per i dag har jeg faktisk åtte prosjekter liggende i strikkekurven min. Noen er av typen pliktstrikk mens andre er ting som jeg bare måtte legge opp til der og da. Prøver å fordele tiden mellom alle prosjektene så forhåpentligvis blir noe ferdig snart?

Strikker du om sommeren eller lar du strikketøyet ligge?

Siden det er lite nytt ferdigstilt å vise frem må jeg vise min nye garnfangst. Om jeg ikke har nok garn i hus fra før, spør du? Nei, man får aldri nok;-)Garnet er håndfarget ubehandlet merinoull - helt etter mitt hjerte! Det er Nina med den ferske nettbutikken Ninapetrina som kjøper inn garn og farger selv. Jeg har fulgt bloggen hennes en stund og beundret de fine bildene fra garnfargingsprosessen og jeg ble så glad da jeg oppdaget at hun skulle starte nettbutikk. Jeg hadde veldig lyst å teste ut dette garnet og bestilte noen hesper med mellomtykk merino i en fin turkisfarge. Tror disse nøstene skal få bli til en Lancelot til minstegutten min. Storebroren fikk en i fjor sommer og da proklamerte jeg jo at minsten også skulle få;-)


 
Og når vi snakker om garn så venter jeg forresten 1 kg med spennende garn i posten. Mer om det senere:-)
 
Ønsker alle en fin sommerdag!

10 kommentarer:

 1. Her strikkes der altid!! sol eller sne gør ingen forskel, blot udskiftes uld med bomuld eller hør om sommeren :-) Det er en skøn farve du har valgt til det nye garn!

  SvarSlett
 2. STRIKKER! Endelig er prinsessen blitt så stor at jeg får litt strikke tid innimellom :D Hadde gått glipp av den flotte jakken din i forrige innlegg :O , meeeeget vakker :)

  SvarSlett
 3. Pakken er sendt:)
  Jeg også har lyst å bestille fra Ninapetrina, men får ikke til betalingsløsninga der... Merinoen hennes ser så fresh ut. Det strikkes om sommeren, ja (solbrillesmilefjes)!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Veronica! Bare måtte skrive noen ord til deg her. Siden jeg bruker nets betalingsløsning er de kjempestrenge med at man må ha den nyeste java versjonen for at du skal få til å betale. Det er en liten artikkel om hvor du finner ut hvilken versjon du har, og hvordan du oppdaterer den på forsiden av nettbutikken. Etter du har oppdatert må du stenge alle nettleservinduene og prøve igjen. Da funker det:) Er litt ergelig for meg at de er såååå strenge på Javaen, men det er jo bra for de som handler, for da havner ingen betalingsinformasjon på avveie i cyberspace;)

   Slett
 4. Åhh, takk for spennende blogg og nettbutikk-tips! Ubehandla ull er gull! :) Likte fargen, herlig fresh og sommerlig.

  Det er deilig med sommer og feriestrikk. Kan kjenne meg igjen i å ha mange prosjekter liggende, hodet og fantasien (og ambisjonene) jobber ofte fortere enn hendene :)

  Kos deg med alle prosjektene og familien i sommer. Her skal vi snart kjøre nordover - jippi, fantastiske nord Norge!

  SvarSlett
 5. Såklart strikkes det om sommeren! Men jeg ser at blogglandia er sommerstille, siden det er andre ting som også konkurrerer om tiden.

  Nydelig blåfarge!

  SvarSlett
 6. Her strikkes det! Det blir nok litt mindre enn i den mørke årstiden, men nå har jeg en haug med nytt garn her, og iveren er på topp:-) Er redd det blir satt igang litt for mange prosjekter samtidig... En 10-timers kjøretur på starten av ferien om tre uker burde gjøre underverker?!?

  SvarSlett
 7. Her strikkes det året rundt :) Så fint garn du har fått deg :)

  God Sommer :)

  SvarSlett
 8. Nydelig garn du har skaffet deg. Og for en nydelig farge på det!
  Her hos meg hekles det året rundt, men om sommeren liker eg litt mindre prosjekter som ikke tar så lang tid. ( Selv om eg hekler på et stort lappeteppe for tiden )
  Ønsker deg en flott sommer videre <3

  SvarSlett
 9. Så artig at du ble fornøyd Guro!! Og enda artigere for meg å se hva du tenker å gjøre med garnet! Du er så flink å blogge, og strikke (ikke minst!). Ha en nydelig sommer!

  SvarSlett