tirsdag 16. juli 2013

New in (på strikkebloggersk vis)

Her om dagen fikk jeg en fin pakke i posten - en Norgespakke stappfull med garn. Ett kilo garn for å være nøyaktig.
 

 
Garnet var jeg så heldig å vinne i en gi-bort hos Veronica med bloggen Fokus på strikk. Det var virkelig en skatt av en premie med forskjellig garn i fine blå- og bruntoner. Noe av garnet har jeg prøvd før mens noe var helt nytt for meg.
 
 
Garnet ligger nå i strikkekurven i stua så jeg kan se og kjenne på det og planlegge kommende prosjekter. Gleder meg til å prøve det ut!
 
Og når vi først snakker om garn så har jeg pakket ned "litt" garn til vår påbegynte toukers ferie. En god del av tiden kommer til å bli tilbrakt i bilen som passasjer, så litt strikketid kommer det til å bli. Som vanlig har jeg nok pakket med alt for mye garn - men det er jo en strikkers verste mareritt å gå tom for garn så bedre med for mye enn for lite, eller?
 
Her er garnet som jeg har pakket med og planene jeg har med det:
 
 
 
Ønsker alle en fin juliuke - med eller uten ferie!
 
Pssst, lover at  neste innlegg skal omhandle et ferdig prosjekt og ikke bare nytt garn. Har nemlig gjort ferdig et egoprosjekt - må bare tvinge få mannen til å ta noen greie bilder først.
 

6 kommentarer:

 1. Heldiggrisen ;) God strikkesommer!

  SvarSlett
 2. Fniiis! du skal ikke gå tom på turen, ser jeg! Men jeg hadde helt krise for mange år siden da jeg var på Kroatiaferie, og de bare solgte akryl i butikken. endte med at jeg rakk opp igjen det jeg hadde strikket, for å strikke noe annet, og for å ha noe å strikke på.

  SvarSlett
 3. Åhjelpemeg, for en fin premie! Heldige deg :) Gleder meg til å se ferdige prosjekter :)

  SvarSlett
 4. Heldiggris! Så mye deilig garn du fikk :)
  Goood sommer!

  SvarSlett
 5. Så heldig du var - den gevinst ser rigtig lækker ud :-) Jeg havde også pakket rigeligt af strik til ferien, jeg kunne heller ikke bære tanken om at løbe tør ;-)

  SvarSlett
 6. Man for aldri med seg for mye garn!
  God ferie!

  SvarSlett