mandag 22. april 2013

Dejlige dager i København

I helga som var reiste jeg og en venninne på besøk til Guro, med bloggen m.i.l.c.h.schaum, og hennes fine familie i København.


For en fantastisk fin helg vi har hatt. Vi har vandret rundt, kikket på livet, spist og drukket godt og selvfølgelig shoppet litt. Guro har vært den perfekte guide, og funnet frem til de koseligste kafeer og fineste garnbutikker.

Den eneste garnbutikken jeg visste om fra før i København var Sommerfuglen, så det var selvfølgelig obligatorisk med et besøk dit. Sommerfuglen ligger i Indre By, rett ved Strøget. Dette var virkelig en godtebutikk! Full av myke hesper i alle farger, bøker og inspirasjon.Danskene kan virkelig dette med garn og design! Det var umulig å gå ut derfra uten å handle. Her ser dere at favnen min er full av garn i fine vårfarger. Noe av dette har jeg tenkt å gi bort, men mer om det senere;-)
Heidi, med bloggen Wool Rocks, tipset om garnbutikken Uldstedet, som ligger rett ved Nørreport stasjon. Vi var der på lørdagen, men da var de stengt (de stenger klokka 15.00 på lørdager), og det var kanskje like greit. Jeg hadde jo fått brukt litt penger på garn allerede.

Vi er vel hjemme og i gang med hverdagen igjen. Føler meg virkelig oppladet på energi, etter en helg med gode opplevelser og fine folk!

11 kommentarer:

 1. Tusen takk for noen fantastiske dager!
  Synd vi ikke rakk Uldstedet, men du fikk ihvertfall besøkt Uldstedet i Lyngby Ü Mat og kos gikk foran garn på lørdag... Ü

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, veldig fornøyd med den fine helga:-) Like greit at Uldstedet i Lyngby kun tok kontanter;-) Glemte jo å skrive om alle de andre fine små butikkene du tok oss med til, på den plassen som jeg aldri husker hva heter;-)

   Slett
  2. Kun kontanter setter en liten brems på impulsgarnkjøp Ü
   De fine små butikkene lå i Kompagnistræde og Læderstræde Ü

   Slett
 2. kosemoseoverdose! herligherlig tur!!!

  SvarSlett
 3. Nydelige farger, blir spennende å se hva du strikker frem :)

  SvarSlett
 4. Høres ut som en topp helgetur! Jeg har enda ikke kommet meg til København, ser veldig fint og koselig ut der;) Ikke minst mye fint garn!

  Kos deg videre med reiseminner:)

  SvarSlett
 5. Nydelige farger du har plukket ut. :) Artig å gå i andre garnbutikker enn de man til vanligvis går i! :) Gleder meg til å se hva du strikker med dette garnet. :)

  SvarSlett
 6. For en kjekk helg då. jeg tar også alltid en tur til garnbutikker når jeg er på tur. Koselig innlegg.
  Klem

  SvarSlett
 7. Å så synd at Uldstedet var lukket :( men så har du en 'ny' butikk å besøke neste gang du er i min by :)

  SvarSlett
 8. Så herlig ut med skikkelig vår ;)

  SvarSlett
 9. Ser ut som du har hatt en topp tur!
  God helg! Klem :)

  SvarSlett