søndag 10. juni 2012

En klassiker

 Mannen i huset er absolutt nederst på strikke-til-lista her i gården. Grunnen er dels fordi han ikke har det store behovet for hjemmestrikka plagg og dels fordi, det er bare å innrømme det, det er kjedelig å strikke plagg i størrelse mann! Den ene store tingen jeg har strikket til ham er heldigvis han og jeg veldig fornøyd med. Det er en skikkelig klassiker; en Mariusgenser strikket etter originaloppskrifta (med isydde ermer), med originalgarnet (Peer Gynt) og i originalfargene.Tror kanskje dette er et av de plaggene jeg har strikket som er mest fornøyd med. Er veldig glad jeg gikk for original-Mariusen; den firkantige formen passer kjempefint til menn. Det var endel arbeid med den siden det klippes opp til ermer  men jeg ble veldig fornøyd med resultatet. Det var jo ikke så skummelt som jeg hadde sett for meg.

Denne ble strikket for to år siden og er mye brukt og den ser like fin ut som da den var ny - garnet er med andre ord holdbart.Som sagt er vi begge to fornøyde og det er kanskje på tide å vurdere å strikke noe nytt til ham?

6 kommentarer:

 1. Oi, det var imponerende! Her i huset har ikke Mannen fått et eneste plagg enda, det er som du sier at de ikke ønsker seg det eller trenger det, og så er det så stor jobb å kaste seg ut i de stooore genserne! Men denne var knallfin, tipper han er fornøyd med den!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk:-) Er veldig glad jeg gikk for en klassiker!

   Slett
 2. For et fantastisk stykke arbeid. Heldig mann!

  SvarSlett
 3. Kjempefin! Mannen min har heller ikke fått noe foreløpig, hverken strikket eller sydd...

  SvarSlett
 4. Takk! Ja han er heldig:-)

  SvarSlett
 5. For et fantastisk stykke arbeid!
  Her spør mannen i huset alltid "Hva lager du til meg?", men det er jo desverre aldri til ham da... Sist jeg laget noe til ham? Hmm... det må vel være 5-6 år siden... stakkars!

  SvarSlett