tirsdag 6. mai 2014

Vårlue in action

Det er stille på bloggen. Nesten så man skulle tro jeg har sluttet å strikke. Det har jeg altså ikke! Jeg strikker og strikker og får til og med ferdigstilt et og annet i blant.

I påsken ble jeg ferdig med en tynn vårlue til minstegutten og denne har jeg lenge tenkt at jeg skulle lage et innlegg om. Problemet har bare vært å finne tid og sted for en fotostund med speilrefleksen, lua og guttungen. Det har jeg altså ikke klart å finne på de 3-4 ukene lua har vært ferdig. Da fant jeg ut at jeg heller skulle prøve meg på å bruke mobilbilder. Da jeg bladde gjennom bildene på telefonen fant jeg en haug med bilder av den aktuelle lua i bruk. Den har vært i bruk hver dag siden den ble ferdig og ivrig knipset av mammaen. 

Her følger en liten actionbildeserie:

Finfin til leking i snøen i påska

Gullegod å ha på når man tegner med "tegnesteiner" i fjæra

Perfekt til kakaodrikking på vårskitur

Super til sparkesykling. Lua passer perfekt under hjelmen

Strikkefakta:
Mønster: Stripelue fra Den store guttestrikkeboka
Garn: Turkis (7212) Alpakka/Silke fra Sandnes Garn og naturhvit (0100)  Baby Alpaca Silk fra Garnstudio (kanskje 40 gram til sammen) 
Pinner: 2,5 og 3 mm
Størrelse: 2-4 år


Sånn, det var jo fort gjort! I denne hektiske hverdagen ser jeg ikke bort fra at det kommer mer mobilbildeblogging fra denne kanten:-)

18 kommentarer:

 1. Mobil blogging tåler vi absolutt! Kjempe fin lue til karen din :)

  SvarSlett
 2. Det funka jo finfint! Samme "problemet" her - bøygen er fotograferinga... Ser ut som ei super lue! Jeg liker tynne striper.

  SvarSlett
 3. Spontanitet og øyeblikksbilder er helt supert! Bildene er viktigere enn hva slags redskap de er tatt med - nemlig! Fin lue som ser ut til å sitte veldig godt på den lille søtingen, og "tegnestein" måtte jeg le litt av. Minner meg om mine småsøsken som trodde det het "tæggestein", av samme årsak :)

  SvarSlett
 4. Jeg likte den lua! Veldig fin. Tror jeg må skaffe meg Den store guttestrikkeboka.

  SvarSlett
 5. Denne luen skal jeg strikke bare jeg får ferdig en haug med ufoer.. Fine farger du har valgt :)

  SvarSlett
 6. Lua ser jo super ut! Så greit når den passer under hjelmen:) Kjempefine farger:)

  SvarSlett
 7. Herlig bildeserie;) Lua står på listen min også, supert med luer som passer under hjelmen.

  SvarSlett
 8. Flott lue - og mobilbilder er jo midt i blinken - her er det heller ikke mye tid til planlagte actionbilder og jeg er tilogmed i permisjon!

  SvarSlett
 9. Veldig fin lue! Bedre med mobilbildeblogging enn ingen blogging :-)

  Høstjakkespørsmål: Da du strikket høstjakka til Pickles, felte du med i-cord? I så fall, krøllet det seg nederst på bakstykke? Min krøller seg på bakstykke (der det er strikket rett.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk:)

   Jeg felte av med i-cord ja. Opplevde ikke at den krøllet seg nederst på bakstykket. Tro om det har noe å si om man feller av fra retten eller vrangen?

   Slett
 10. Å så fin!! Deilige vårfarger. Jeg sliter for øvrig med det samme - får ikke blogget noesomhelst selv om det strikkes i bøtter og spann. jaja - verden går jo videre for det.

  SvarSlett
 11. Den lua er jo så fin ♥
  Blogginga går jo litt i rykk og napp. Best å ikke legge lista så høyt at man ikke får gjort det. Og dagens mobilbilder er jo ganske bra!
  Hilsen mobilbildebloggeren

  SvarSlett
 12. Så flott lue! Tror jeg må strikke denne snart jeg også:) Har full forståelse for lite tid til speilrefleks og bloggbilder, jeg rekker knapt å smøre frokost før knerten skal ha oppmerksomhet...

  SvarSlett
 13. Kjempefin! Jeg har laget flere av denne lua som ble både ferdigstilt og gitt bort før jeg rakk å finne frem speilrefleksen. Tror mobilbilder blir løsningen her også :)

  SvarSlett
 14. Fin lue! Det beste er jo å se at den er i bruk ;)

  SvarSlett