søndag 17. februar 2013

Mormorstrikk

Mammaen min er en kreativ sjel som holder på med mye forskjellig håndarbeid, deriblant strikking. Siden det går litt treigt fremover med strikkeprosjektene mine for tiden (alt for mange prosjekter - altfor liten tid), tenkte jeg å vise frem noe som min mamma har strikket til minstegutten.


Jakka til venstre er flettejakke fra Nøstebarn og jakka til høyre er en jakke med rundfelling fra Drops Design. Begge brukes masse og er kjempefine!

Guttungen er blitt godt opplært med slagordet "Ull er gull" for han blir så glad når han får nye strikkaklær. Når vi kler på for å gå ut spør han alltid om det er mamma, mormor, bestemor eller oldemor som har strikket klærne? Han er heldig som har mange flittige hender som strikker til ham:-)

Ønsker alle en fin søndagskveld!

18 kommentarer:

 1. En heldig liten gutt som får så fine strikkeplagg!!

  SvarSlett
 2. Så fine strikkejakker! Kjekt dere er flere strikkere og at han er fornøyd selv:)

  SvarSlett
 3. Ai ai, så fine ting! Heldig liten tass :))

  SvarSlett
 4. Så fine plagg! Koslig med mormor som strikker:) Artig at mottaker setter pris på det!

  SvarSlett
 5. KJempe fin strikk! Det er deilig at flere strikker til barna! Er også så glad når vi får mormorstrikk i hus :)

  SvarSlett
 6. Kjempefine jakker!
  ♥Ull er gull♥

  SvarSlett
 7. Nydeleg! Eg har allereie Nøstebarn-boka, men av ein eller annan grunn har eg alltid bladd forbi denne flettejakka. No fekk eg sporenstreks lyst til å strikke henne! Eg nettopp gjenoppdaga flettingas gleder, så flette-foto dreg meg til seg som magnetar :-) Og så stilig detalj med kantane i annan farge! Guten din er heldig som har så mange strikkande damer rundt seg.

  SvarSlett
 8. PS: Kva garn har mor di brukt til flettejakka?

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for fin kommentar:-) Mamma har brukt Babysilk fra Du Store Alpakka. Jakka har holdt seg utrolig fint! Ikke nupper den og ikke siger den:-)

   Slett
 9. To supernydelige plagg! Så fint at han er "godt ulloppdratt"... "Oppdragelsen" her i huset holdt bare til et lite stykke ut i tenårene... Heldigvis er det mange andre å strikke til!

  SvarSlett
 10. Utrolig godt å ha flere som strikker til ungene. Vi er også veldig heldig stilt sånn sett. Mamma tryller med strikkepinnene! Gleder meg så til neste prosjekt til snuppa er ferdig, en cardigan i vevestrikk som ser ut til å bli utrolig fin. Hun fortjener så absolutt mere skryt, så jeg skal vise frem mer på bloggen min. Kanskje jeg skulle tatt bilder av de siste genserne!
  Snuppa her husker også hvem som har laget forskjellige ting til henne, eller hun spør når hun ikke husker. Og storebror har full kontroll! Koselig Ü
  Veldig fine jakker! Kanskje jeg skal ønske en jakke til J. neste gang mamma spør Ü

  SvarSlett
  Svar
  1. Jaaa, du må vise frem de nydelige plaggene som mammaen din tryller frem:-) Hun er virkelig en racer med strikkepinnene:-)

   Slett
 11. Så herlig at han er opptatt av det! Heldig han som har så mange til å strikke til seg :)
  Flotte jakker begge to :)
  Ha en fin dag! Klem :)

  SvarSlett
 12. Heldig liten gutt som har så mange som kan strikke til seg! Så søtt at han setter sånn pris på det!:)) Nydelige jakker!

  SvarSlett
 13. Takk for alle koselige kommentarer☆☆

  SvarSlett
 14. Så hyggelig med mange som strikker da - sånn har vi det her også + arveklær. Virkelig glad - min guttunge vokser også opp med ull :)

  SvarSlett
 15. Så fin mormorstrikk! Smart liten gutt du har, også, hehe :) Godt oppdratt ;)

  Likte begge jakkene veldig godt! Og veldig fint med de lyseblå/turkis/grønne detaljene på den ene :)

  SvarSlett
 16. Så flott med mormorstrikk :) Kjempe fine!

  SvarSlett