onsdag 12. september 2012

Fine ting på høsten

Ingen tvil om at høsten er her. På tross av regn og vind, mørkere dager og en kald mørk vinter som nærmer seg, så er høsten en fin tid og. Elsker den skarpe lufta og ikke minst de fine fargene.

Helga som var brukte vi til god gammeldags matauke; poteter ble tatt opp og bær plukket.Med høsten kommer også behovet for å bruke gode varme strikkeklær.

Her er noen strikkeklær i bruk:
Storebror jobber iherdig i ført sin grønne Lancelot // lillebror leker i Mitu-vesten sin // jeg i Mariusen min


Fin høstdag til deg som er innom:-)

7 kommentarer:

 1. Enig med deg - høsten er kjempefin! Heldige dere som har mulighet for potetopptaking :) Det måtte jeg være med på da jeg var barn, og da var det alltid et ork. Nå savner jeg det.

  Så fine farger på mariusen din :)

  SvarSlett
 2. Ja,heldige deg. Jeg vokste opp på gård, og der var det obligatorisk å plukke poteter hver sommer. Belønning var å tilbringe resten av dagen på stranden . Kjempe fine stemningsbilder du har knipset.

  SvarSlett
 3. Fine bilder og nydelige strikkeklær i bruk. Mariusen din ser jo fantastisk ut.

  SvarSlett
 4. Takk for fine kommentarer:) Syns også det var et ork å ta opp poteter når jeg var liten men nå syns jeg det er koselig og det gir skikkelig høststemning:)

  SvarSlett
 5. Herlige høstbilder, det er sånt som gjør at jeg bare elsker høst! Matauk er herlig, skulle ønske jeg var flinkere til sånt. Husker så stas det var å være med mamma på kirsebærplukking, før vi syltet og laget både saft og likør. Herlig!

  ... og så er det alltid stas å se strikkeplaggene i bruk! Det minner meg på at jeg også har noen "strikk i bruk"-bilder som kan komme på bloggen straks!

  SvarSlett
 6. Så herlige stemningsbilder! Jeg elsker høsten!

  SvarSlett