fredag 27. juli 2012

Det Store Hekleprosjektet

Som tidligere nevnt liker jeg å hamstre garn, gjerne et eller to nøster av samme farge. I fjor sommer fant jeg derfor ut at jeg ville redusere lageret mitt med tynn alpakka og begynte på et hekleteppe til sofaen. Oppskrifta er denne fra Garnstudio og for å få det litt bredere har jeg lagt til noen "sikksakker". Garnet jeg har brukt er dobbel tråd Drops Alpaca, Tynn alpakka fra DSA, Pickles Pure Thin Alpaca og
Filcolana Indiecita Alpaca Fleece i alskens farger. Det går sakte men sikkert fremover. Morsomt å se hvordan teppet forandrer seg ettersom nye farger kommer til.


Teppet ligger i bilen så jeg hekler noen staver nå og da når jeg er passasjer. Regner ikke med at teppet blir ferdigstilt med det første - jeg har ingen hastverk.

5 kommentarer:

 1. Å, for et prosjekt! Bra du ikke har hast med det der. Men sånne tepper blir utrolig fine. Har startet på både noen sånne, og noen lappetepper, men det ender alltid opp som babytepper. Eller enda verre, dukketepper!

  SvarSlett
 2. Så flink du er! Jeg heklet for noen år siden, men har visst "glemt" det...
  Lykke til videre med prosjektet :-)

  SvarSlett
 3. Elsker hekletepper! Har hatt flere slike langtidsprosjekter! Kjempefine farger sammen du har der!! Ha en finfin onsdag!!

  SvarSlett
 4. Dette teppe er en av mine favoritter også, har et langtids sofateppe prosjekt i dette mønsteret. Men laget et par babystr tidligere som har blitt godt mottatt av mottakerne ;) Koselig blogg du har, skulle veldig gjerne lagt meg til som føgler, men linken virker ikke for øyeblikket. Legger deg i bloggrullen min foreløbig ;)

  SvarSlett
 5. Takk for fine kommentarer:-) Vet ikke hva det er med følger-linken. Har prøvd å fikse det før men får det ikke til:-/

  SvarSlett